Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

It's hot outside

Πω πω ζέστη! Το θερμόμετρο έχει χτυπήσει 40οC και είμαστε ακόμα στις πόλεις και ζεσταινόμαστε!
Τι καλύτερο λοιπόν από σπιτικό παγωτό; Πίστεψε με είναι και φθηνό και πεντανόστιμο!


Τι χρειαζόμαστε λοιπόν:


1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
500ml φυτική σαντιγί*
Μπισκότα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα

*Επειδή εγώ δεν είχα φυτική σαντιγί την αντικατέστησα με κρέμα Morfat 2 σακουλάκια 100gr/τεμ.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το mixer σε ένα μπολ τη φυτική σαντιγί, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τέλος το εβαπορέ.

Στη συνέχεια στο μπολ που θα βάλουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη βάζουμε τριμμένα μπισκότα ή ξηρούς καρπούς ή σταγόνες σοκολάτας, οτιδήποτε τραβάει η όρεξη σας!
Το βάζετε στην κατάψυξη και το ξεχνάτε εκεί μέχρι να παγώσει!
Θα το λατρέψετε!!!

**Μπορείτε να προσθέσετε και καφέ στιγμιαίο για να αποκτήσετε ένα παγωτό μόκα!!!


Today I Love me!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου